Processed Meats : Improving Safety, Nutrition and Quality / Joseph P. Kerry, John F. Kerry
Material type:
- 9780081017265
- 664.9 K469J
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Sách ngoại văn | Thư viện Uneti - Địa điểm Lĩnh Nam P. Đọc mở Lĩnh Nam | 664.9 K469J (Browse shelf(Opens below)) | 1 | Available | 000033654 |
Browsing Thư viện Uneti - Địa điểm Lĩnh Nam shelves, Shelving location: P. Đọc mở Lĩnh Nam Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
No cover image available |
![]() |
No cover image available | ||
664.9 D7174Đ Giáo trình kỹ thuật bao bì thực phẩm / | 664.9 D7174Đ Giáo trình kỹ thuật bao bì thực phẩm / | 664.9 D7174Đ Giáo trình kỹ thuật bao bì thực phẩm / | 664.9 K469J Processed Meats : Improving Safety, Nutrition and Quality / | 664.9 L46H Cá thịt và chế biến công nghiệp / | 664.92 H19134O Handbook of meat and meat processing / | 664.94 C76076N Công nghệ chế biến thực phẩm thủy sản. Tập 2. Ướp muối, chế biến nước mắm, chế biến khô và thức ăn liền / |
In a market in which consumers demand nutritionally-balanced meat products, producing processed meats that fulfil their requirements and are safe to eat is not a simple task. Processed meats: Improving safety, nutrition and quality provides professionals with a wide-ranging guide to the market for processed meats, product development, ingredient options and processing technologies.
There are no comments on this title.